Menu

Planontwikkeling

Scroll verder

Dé ontwikkelaar gespecialiseerd in zorg
Sentus is een specialist in planontwikkeling in de zorg. Wij bieden gebruikers, beleggers en investeerders creatieve en duurzame oplossingen voor (her)ontwikkeling van nieuwe bouwprojecten. Onze kennis over bouwen en ons netwerk in de zorg zetten wij in om opdrachtgevers te ontzorgen van idee tot oplevering.

Toekomstgericht ontwikkelen
Sentus wil duurzaam ontwikkelen voor haar opdrachtgevers. Dit gaat om levensduur (een aantrekkelijk en flexibel gebouw), materialisatie en slim ontworpen installaties. Sentus heeft een sterke voorkeur voor duurzame en biobased bouwmaterialen. De systematiek van Lifecycle management (LCM) en Lifecycle costing (LCC) is een belangrijke leidraad voor Sentus om te toetsen of de investering in duurzame maatregelen ook economisch rendabel is.

Passend bij de gebruiker
Elke doelgroep binnen de zorg is anders. Of het nu om ouderen met een lichte zorgvraag of dementie gaat of bijvoorbeeld om mensen met een verstandelijke beperking. Hier hoort een passend huisvestingsconcept bij dat aansluit bij de omgeving. Samen met onze partners zetten wij onze creativiteit in om het beste uit de ontwikkelopgave te halen.

Koppelen van vraag en aanbod
Sentus heeft een uitgebreid netwerk aan zorgpartijen in de institutionele en particuliere zorgmarkt. Daarnaast heeft Sentus ervaring met grote en kleine investeerders en beleggers in de zorgmarkt. Door deze partijen te koppelen kunnen we bouwprojecten haalbaar maken.

Nieuwe financieringsmodellen
Sentus kent de zorgmarkt en weet hoe de financieringsstromen lopen. We stellen een haalbare businesscase op en zoeken hier, indien nodig, een passend financieringsmodel bij. Zo zorgen we voor een beheersbare businesscase waar zowel gebruiker als investeerder profijt bij hebben.

Onze diensten

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact