Menu

ir. Martijn Kuijl

senior adviseur en partner

Scroll verder
ir. Martijn Kuijl

Samen met u en mijn bevlogen en deskundige Sentus collega’s, architecten en ingenieurs, creatieve, echt duurzame en goed doortimmerde plannen bedenken en daadwerkelijk realiseren. Dát is wat dit vak voor mij zo geweldig maakt.

ir. Martijn Kuijl

senior adviseur en partner

Martijn is een enthousiaste en bevlogen ingenieur. Hij is in staat om een zodanige teamspirit in een projectteam te bewerkstelligen dat het project in een positieve ‘flow’ op weg naar succes gaat. Martijn heeft 20 jaar ervaring in het adviesvak op het gebied van vastgoedstrategie en bouwprojectmanagement.
Zijn grootste affiniteit ligt bij het duidelijk en in zoveel mogelijk ‘hapklare brokken’ adviseren van onze opdrachtgevers inzake complexe vraagstukken en projecten op het terrein van vastgoedstrategie, haalbaarheidsstudies, vastgoed businesscases en bouwprojectmanagement.
“Echt duurzame bouw start voor mij eigenlijk altijd door goed na te gaan of slim hergebruik van een bestaand constructief waardevol gebouwen geschikt is voor uw programma van eisen. Bijvoorbeeld de combinatie van een prachtige bestaande constructieve kolommen structuur combineren met nieuwe gevels van bijvoorbeeld kalkhennep materiaal en moderne installaties kan een gebouw weer een meer dan tweede leven geven”!

Intern heeft hij als speerpunten:
– kennisontwikkeling en borging biobased bouwen
– productontwikkeling van de webbased vastgoedrekenmodule in het FMIS
pakket WISH. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met partner Facility2 uit Den Bosch.

Persoonlijk advies?

Terug naar overzicht Neem contact op

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact